Így bulizott a magyar borelit

Borászportál
2015. február 23., 21:40


Február 21-én, szombaton rendezték meg a tizedik Magyar Borok Bálját az InterContinental Budapest Hotelben. A rendezvény célja, hogy a magas minőségű magyar borokat hozzájuk méltó környezetben mutassák be exkluzív vendégeknek. Galéria.
Így bulizott a magyar borelit
Fotó: Graselly Balázs
A rendezvény az ország egyik legnagyobb presztízsű bálja, ahol nemcsak a hazai üzleti, kulturális és diplomáciai élet szereplői jelennek meg, hanem a legjobb magyar borok készítői is. A Bál boraihoz készült ételsort Cseh János mesterszakács álmodta meg, Melis Róbert, az InterContinental sous-chef-jének közreműködésével. A Bál borszakértője és gasztronómiai tanácsadója Mészáros Gabriella volt.
A Magyar Borok Bálján 2006 óta tartó hagyomány a Gál Tibor Emlékdíj átadása. Az idei évben Gere Zsolt vehette át az oklevelet és a díjjal együtt járó ajándékokat.
 
A képre kattintva galéria nyílik!
 
Winelovers borok az olvasás mellé