Hamarosan ismét Nyitott Pince Napok!

Borászportál
2012. március 29., 18:03


Programajánló - A Nyitott Pincék Szövetsége, a Bacchus Arts Stúdió és a Magyar Turizmus Zrt. idén, hetedik alkalommal is meghirdeti a Nyitott Pince Napokat. Pünkösd idején - 2012. május 26-28. között - így érdemes lesz felkeresni Magyarország borvidékeit és bortermő helyeit, mivel az akcióhoz csatlakozott pincék ebben az évben is számos kedvezményt kínálnak.A pincelátogatás idén egy új rendezvénnyel, a Pünkösdi Bortúrával is bővül!
Hamarosan ismét Nyitott Pince Napok!
 
Milyen kedvezményekkel várnak a nyitott pincék?
A Nyitott Pince Napok keretében a csatlakozott pincészetek vállalják, hogy a három napból legalább két napon 10 és 19 óra között nyitva tartanak, továbbá a tulajdonos, gazda, borász vagy a borhoz értő személyzet fogadja a betérő vendégeket. A látogatók ezen kívül legalább 3 féle bort minimum 50%-os kedvezményes díjazás ellenében meg is kóstolhatnak a fogadóhelyeken.
 

Újdonság: Pünkösdi Bortúra
A Nyitott Pince Napokhoz idén új program is kapcsolódik: a Pünkösdi Bortúra, melyen a Bacchus Arts Stúdió Kft.-nél előzetesen regisztrált vendégek vehetnek részt. A regisztrált érdeklődők egy ingyenes kóstolásra jogosító kuponfüzetet kapnak majd, amit az egyes pincészeteknél lehet meghatározott számú kóstolóra váltani.
A Pünkösdi Bortúrához is csatlakozó pincészetek vállalják, hogy a név szerinti regisztrációs kártyával és kuponfüzettel érkező vendégeket ingyenes szakmai borkóstolóval és pincelátogatással fogadják.
Várják a szolgáltatók jelentkezését!
Már megjelent a felhívás! Az akcióban minden, vendégfogadásra alkalmas és azzal rendszeresen foglalkozó pince, borászat, borház, fogadó, borvendéglő és borétterem részt vehet. Jelentkezési határidő: 2012. április 15.
A csatlakozó szolgáltató vállalja, hogy az akció hatékonyságmérésének céljából a Magyar Turizmus Zrt. által összeállított elektronikus szakmai kérdőívet kitölti és a társaság számára visszaküldi.
Hamarosan ismét Nyitott Pince Napok!
Ha egyszer kinyílik...
A szervezők a részt vevő pincék számára széleskörű promóciót biztosítanak, amely többek között online és nyomtatott sajtómegjelenéseket tartalmaz.
Az akció részletes feltételei és a jelentkezési lap letölthetők a www.nyitottpince.hu honlapról.
Az immár hagyománnyá vált, nagysikerű Nyitott Pince Napok keretében tavaly több mint 100 csatlakozott pincészet várta a borkedvelőket, kedvezményes, illetve ingyenes borkóstolóval. A visszajelzések alapján az akció hozzájárul ahhoz, hogy minél többen ismerjék meg Magyarország gyönyörű borvidékeit, változatos borkínálatát, és egyre nagyobb borkedvelői kör alakuljon ki.
Legyen részese a Nyitott Pince Napoknak! Szolgáltatóként tárja fel híres borkultúránk értékeit az érdeklődők számára, utazóként pedig látogasson el Magyarország legnagyobb és legkorszerűbb vagy épp a legapróbb, hagyományos pincészeteibe, és élvezze az elkötelezett borászok vendégszeretetét!
További információk:         
Magyar Turizmus Zrt. Kommunikációs Iroda
Tel.: 488-8748, Fax.: 488-8691
E-mail: pr@itthon.hu Internet: www.itthon.hu  
 
Winelovers borok az olvasás mellé