Tízmilliós gasztrohirdetés a Balatonnak - ingyen

Borászportál
2012. június 27., 09:21


Turizmus - A Magyar Turizmus Zrt. londoni külképviselete és a Balaton régió összefogásában, tavaly nyáron a Food & Travel magazin újságírója és fotósa látogatott el a Balatonhoz, melynek nyomán most, júniusban egy fantasztikus cikk jelent meg.
Tízmilliós gasztrohirdetés a Balatonnak - ingyen
 
A magazin olvasói 10 oldalon keresztül ismerkedhetnek meg a Balaton egyedülálló látnivalóival és gasztronómiai kínálatával, csodaszép fényképek kíséretében, melyektől rögtön összefut a nyál az ember szájában, és csomagolni támad kedve - tájékoztatta lapunkat a Magyar Turizmus (MT) Zrt.
 
A Food & Travel magazin egyike a brit glossy utazási magazinoknak, melyek a gasztroturizmust állítják a középpontba. A 15 éve megjelenő lapot 27.000 példányban adják ki, tíz alkalommal egy évben, olvasótábora pedig eléri a 81 ezret. A szóban forgó, Hungary for more címet viselő cikk a magazin 26. oldalán található.
A cikk hírértéke igen jelentős: a 10 oldalas felületért, amennyiben hirdetésként vásárolta volna meg az MT Zrt. kb. £30.000 Angol fontot (10,5 millió HUF) kellett volna fizetni.
Winelovers borok az olvasás mellé