Gyógyulj és borozz Bükfürdőn!

(X)
2012. július 19., 14:35


Programajánló - Retró-fürdőruha bemutató, bormanufaktúrák, ökörsütés, az Anima Sound System, a Maszkura és a Tücsökraj, és sok más program várja a látogatókat július 27-e és 29-e közt a Bükfürdői Gyógy- és Bornapokon.
Gyógyulj és borozz Bükfürdőn!
 
Gasztró- és boros felhozatal
Ökörsütés, bográcsozás, mazsorettek, tűztáncosok, hastáncosok, fúvósok, vásárosok és nagyszerű borok várják majd a Bükfürdőre kirándulókat ezen július végi hétvégén. Szombathelyről eljönnek a Savaria TSE országos, Európa- és világbajnok táncosai és a szintén 50 éves Savaria Szimfonikusok Kamaraegyüttese.
 
A felvonuló borászatok közt ott lesz például a Terroirvin – Csobánc-Badacsony bormanufaktúra, akik a hagyományos manufakturális pince-technikát alkalmazzák kitűnő boraik elkészítéséhez, de a tahitótfalui Epermester Eperméz és Epervér borkülönlegességei is megízlelhetőek lesznek.
Zenei programok
Július 27-én fellép a Maszkura és a Tücsökraj, 28-án az Anima Sound System, de ott lesz az Ordi & Suefo elektro-swing-jazz-bossanova duó, és a bolondos, egyedi hangzásvilágú Herr Tischbein und Pascal Derhund Ausztriából.
Ők a Sympathie című dallal robbantak be 2010-ben. A 20-as, 30-as évek hangulatát idéző számaik, amelyről elsőre a burleszk és a swing juthat eszünkbe, garantáltan vidám hangulatot varázsolnak majd. És akkor az Abba Show még szóba sem került…
Egészségsátor, fürdőruha bemutató
Az Egészség-sátorban az alternatív gyógyászatokkal, a bio borokkal, és a paleo táplálkozással is meg lehet majd ismerkedni közelebbről.
Ám az egyik legszórakoztatóbbnak ígérkező program minden bizonnyal az idén 50 éves Bükfürdő tiszteletére rendezett, 50 évvel ezelőtti kort idéző fürdőruha bemutató lesz.  Az 1962-es fürdőruha-show alatt igazi időutazásban lehet része a Bükfürdői Gyógy- és Bornapokra ellátogatóknak
Winelovers borok az olvasás mellé