13. Magyar Borok Bálja

02. 24.
CímCorinthia Hotel Budapest
1073 Budapest,
Erzsébet körút 43-49.
Esemény típusaBorbál
Ár30.000 - 700.000 Ft
Weboldal címeweboldal
E-mail címemail cím
E-mail címfacebook esemény
TérképMegjelenítés térképen
2018. február 24-én 13. alkalommal rendezzük meg a magyar borok és gasztronómia legnagyobb presztízsű rendezvényét, a Magyar Borok Bálját.
A PROGRAM
A vendégeket a Junior Prima díjas televíziós műsorvezető ÖRDÖG NÓRA kíséri majd végig az estén házigazdaként. KALMUS FELÍCIÁN üdvözlő szólamaival kezdődik el igazán a báli hangulat, műsorában a legnagyobb klasszikusok mellett filmzenék, népdalok, és saját szerzeményei szólalnak meg. Az est folyamán fellép a Jászai Mari díjas fiatal színésznő TOMPOS KÁTYA, a hazai zenei élet fénylő csillaga TÓTH VERA. A hajnalig tartó tánchoz az ország első számú swing és boogie zenekara a Group'n'Swing és a Jazzy Rádió alapítója DJ Suri Imre adja majd a zenét.

A GASZTRONÓMIA
Ahogy minden évben, 2018-ben is az ország aktuális legjobb borai kapnak lehetőséget, hogy a Magyar Borok Bálja borsorát adják. A vendégeket érkezéskor a Dél-Balaton és a Garamvári Szőlőbirtok méthode traditionnelle pezsgői köszöntik. A 2008-as Prestige Brut és Don Giovanni pezsgők indítják a sort, amit további különlegességek követnek. Idén is szakmai hozzáértéssel és kiemelt figyelemmel készül majd a borvacsora, kiváló borokkal és ínyenc fogásokkal.

A HELYSZÍN
A Magyar Borok Bálját 2018. február 24-én a Corinthia Hotel Budapestben, az ország egyik legnagyobb és legszebb báltermében tartjuk. 

JEGYEK
A rendezvényre három különböző árkategóriában lehet jegyet váltani.