Borkollégium Alapfok - Borismeret A-tól Z-ig

08. 24. - 08. 26.
CímBorkollégium
1067 Budapest,
Podmaniczky u. 31.
Esemény típusaBortanfolyam
Ár39.000-46.000 Ft
Telefon+36 70 622-1060
Weboldal címeweboldal
E-mail címemail cím
Az alapfokú borismereti tanfolyamon azok is használható tudást és borismeretet kaphatnak, akik valóban most kezdik az ismerekedést a borok világával. Ugyanakkor elengedhetetlen mindazoknak, akik a későbbiekben a bor közelében szeretnének tevékenykedni, akár mint kereskedők, borászok, vendéglátós szakemberek, vagy szakírók.
A Borkollégium kurzus keretében elkezdhetünk ismerkedni a borkóstolás technikájával, a magyar borvidékekkel, a legfontosabb szőlőfajtákkal, a szőlőtermesztés, valamint a szőlő mint növény számára elengedhetetlen természeti feltételek alapjaival is.

A borkóstolást könyvből nem lehet megtanulni, ezért tartanak a kurzus során összehasonlító kóstolást kiváló hazai borokkal. A kurzus teljes tartama alatt a mintegy 35 féle bor tudatos kóstolása és leírása lehetőséget ad arra, hogy megismerjük érzékszerveinket, azok működését, az alapvető borstílusokat, és a kurzus végére használható borleírásokat készítsünk.
Tandíj: 
Kedvezményes ár: 39.000 Ft + ÁFA, amennyiben a tanfolyam kezdete előtt 15 naptári nappal megtörténik a befizetés, illetve megérkezik az átutalás az iskola bankszámlájára.
Teljes ár: 46.000 Ft + ÁFA, amennyiben a tanfolyam kezdetétől 15 napon belül történik a befizetés.