Mitiszol Fesztivál

11. 18.
CímMillenáris
1024 Budapest,
Kis Rókus utca 16-20.
Esemény típusaGasztronómia
Ár9.900 - 11.900 Ft
Weboldal címeweboldal
E-mail címfacebook esemény
TérképMegjelenítés térképen
A Magyarországon egyedülálló Mitiszol Fesztivál célja közelebb hozni az emberekhez a természethűség fontosságát. 
 Az alapnak számító Terra Hungarica tagokon (11 borvidék, közel 30 bortermelő) túl, a tavalyihoz hasonlóan külföldi borászok is kiállítanak majd Európa számos kiemelkedő borvidékéről - személyesen lehet tőlük kóstolni. A több mint 100 bor mellett, hasonló szellemiségben készült italokat és ételeket is kóstolhatnak majd azok, akik jegyet váltanak a rendezvényre. A belépőjegy tartalmazza az összes elfogyasztott ital árát.

Ahogyan az a Mitiszolon lenni szokott, idén is a sétáló kóstoló lesz a főszerepben (12 h-19 h) autentikus borokkal, azonban egészen izgalmas és a fesztivál történetében rendhagyó újdonságokkal is készülnek: a 42 Coffee a rendezvényen tartja meg a Magyarországon elsőként megrendezett barista liga 3. fordulóját, a Házikó pedig legújabb, "Miteszel" névre keresztelt projektjének bemutatására készül. 

Egyéb ital kategóriában is lesznek új arcok és olyan ígéretes kisvállalkozások, akikben szó szerint benne van a vitamin, így mindenképpen szeretnék megmutatni őket. Aki megéhezik, annak pedig organikus alapanyagokból készült ételeket kínálnak, így ebédelni és vacsorázni is mindenképpen itt érdemes.
 
Kiállítók listája, illetve jegyvásárlás: http://mitiszol.hu/mitiszol-fesztival-2017/