Hol a helyed, olaszrizling?

Borászportál
2015. október 16., 21:19


Megoszlanak a vélemények arról, hogy hol készülnek a legjobb olaszrizlingek az országban. Badacsony és Eger borászai egyaránt hazabeszélnek, de abban megvan az egyetértés, hogy egyre jobb borok készülnek az egykor lenézett fajtából.
Hol a helyed, olaszrizling?
Fotó: Graselly Balázs
Az olaszritling Tokaj kivételével minden borvidékünkön ott van, és remekül mutatja be az egyes termőhelyek sokszínűségét. A fajta segítségével így remekül össze lehet hasonlítani az egyes borvidékeket - mondták lapunk kamerájának az Olaszrizling Október Nagy Olaszrizling Kóstolón kiállító borászok.
 
A jelenlévők egybehangzó véleménye szerint az olaszrizling sokat fejlődött az utóbbi években, és bebizonyosodott, hogy a fröccsbor kategória felett is helye van.
 
 
Winelovers borok az olvasás mellé