Az Andrássy Rezidencia Wine&Spa a Nagy Furmint Február Kóstoló kiemelt támogatója

(X)
2013. február 01., 13:29


Furmint Február - A furmint hazánk kiemelkedő szőlőfajtája, a borrajongók pedig már megszokhatták, hogy február a furmint szempontjából igen fontos hónap, hiszen szerte az országban, sőt immár határainkon túl is éttermek, borkereskedők állítják középpontba ennek a szőlőfajtának a borait. A rendezvény kiemelt támogatója idén az Andrássy Rezidencia Wine&Spa.
Az Andrássy Rezidencia Wine&Spa a Nagy Furmint Február Kóstoló kiemelt támogatója
 
Az egész februárban tartó rendezvénysorozat csúcspontja a Nagy Furmint Február Kóstoló lesz, amelyen idén is több mint ötven pincészet prémium furmintjait lehet majd megízlelni.

Az Andrássy Rezidencia Wine&Spa a Nagy Furmint Február Kóstoló kiemelt támogatója



Felejthetetlen furmintok és VinoSense SPA kényeztetés Tokaj-Hegyalján


Az Andrássy Rezidencia Wine & Spa, a Furmint Február kiemelt támogatójaként ötcsillagos enteriőrrel - a klasszikus elegancia jegyében - várja vendégeit Tokaj-Hegyalja szívében. Az Andrássy Rezidencia wellness szálloda és borhotel különleges ötvözete, egyben a régió egyedülálló gasztronómiai központja, ahol a legkiválóbb tokaji pincészetek borai személyre szabott gourmet élményekkel párosulnak.
 
Kulináris utazásra hívja az ide látogató Vendéget az Eszencia étterem ízvilága, a Tokaj-hegyaljai világszínvonalú borok és a régióra jellemző konyha tudatos ötvözete, a hagyományos értékek megőrzésével.

„Elhivatottan gyűjtjük a környék legszebb, legígéretesebb Furmintjait, hiszen a borvidék fő fajtája páratlan sokszínűséggel tükrözi a termőhelyi adottságokat. A Rezidencián a Furmint minden arcát megismerheti a hozzánk látogató: válogatunk kézműves szemlélettel dolgozó kis családi birtokokról, belekóstolunk a biodinamikus szemlélet követőinek eredményeibe, de a csúcstechnológiát felvonultató óriáspincészetek kedvelői is megtalálják a szívükhöz legközelebb álló palackokat.
Februári kedvencünk Asztalos Zoltán „Vióka” névre keresztelt Furmintja, mely lenyűgözően komplex illattal és szerkezettel csábítja kortyról kortyra fogyasztóját.”

(Lévai Péter, az Andrássy Rezidencia Wine & Spa ***** F&B Managere)
 
 
 



A szálloda gourmet borvacsorával, exkluzív kóstolókkal és rendszeresen szervezett tematikus borhétvégékkel várja vendégeit a stílusos kikapcsolódás jegyében.

Andrássy Rezidencia Wine & Spa*****
Cím: H-3915 Tarcal, Fő u. 94.
Telefon: (+36) 47 580 015
Fax.: (+36) 47 580 016
E-mail: hotel@andrassyrezidencia.hu
Web: www.andrassyrezidencia.hu
Aktuális csomagajánlatok
Winelovers borok az olvasás mellé