Mostantól olcsón, gyorsan kapunk tökéletes bort

Borászportál
2014. december 11., 13:14


Egy új gép feltalálásásról számolt be a Daily Finance, amelnyek segítségével egy 10 dolláros, alsó polcos borból 100 dolláros italkölteményt varázsolhatunk. A Sonic Decanter névre hallgató készüléket Seattle-ben alkották meg.
Mostantól olcsón, gyorsan kapunk tökéletes bort
 
A jó borhoz sok idő kell és persze pénz is. A mai világban az elsőre nem sok esély van és az anyagi forráso is szűkösnek mondhatóak sok esetben. A leírtak tükrében, ha a szupermarketek polcai a párizsi pincék állványainál „jobban kézre állnak” nekünk, akkor a következő eszköz bizony megváltást jelenthet a számunkra -írja az élelmiszer.hu.
Mostantól olcsón, gyorsan kapunk tökéletes bort
Sonic Decanter
A készülék megalkotói szerint a dekantáló képes az ízeket, az aromákat feljavítani, valamint az agresszív borokat lágyabbá tenni.A Sonic Decanter segítségével a vörösborokat 20, a fehérborokat mindössze 15 perc alatt "tökéletesre" kezelhetjük. A készülékhez szükésges forrásokat Kickstarter oldalon gyűjtötték össze.
A dekantálógép ultrahangos technológia segítségével, bizonyos magas frekvenciájú hanghullámok révén sikeresen felgyorsítja a borok érési folyamatát, amikor lebontja az italokban a tartósítószereket, és felpuhítja a csersavakat (fehérjék és savak).
 
Winelovers borok az olvasás mellé