Fröccs

Mit kell tudni az olajos magvakról?

Február 01. 08:10
Dió, földimogyoró, pisztácia, makadámdió, mandula, kesudió, ezek a pici kis magok roppant fontosak a kiegyensúlyozott táplálkozásunk során. Nagy mennyiségben tartalmaznak vitaminokat és ásványi anyagokat egyaránt. A Magyar Konyha online oldalán bővebben is olvashatunk arról, hogy miért érdemes ezeket beiktatni a napi étrendünkbe.
 

Borászok, figyelem!

Január 31. 16:12
Már lehet nevezni a 3 nagy brit borversenyre (Decanter, IWSC, IWC)! A részletekért katt a Magyar Szőlő- és Borkultúra Nonprofit Kft. oldalára!

Próbáltad már az indiai spenótlevest?

Január 30. 19:45
Abdulhasán Ali ben Nafi, azaz Ziryab, óta a leves kellemes bevezetője az étkezésnek és a spenótnak is szezonja van. A most következő indiai recept meglepően hasonlatos a hazai levesekhez - írja Csíki Sándor, a Food&Wine-on.