Ez a gesztenye tortácska fogta kézen a vörösborokat

Varga Andrea
2015. november 27., 10:05


Gesztenye, meggy és egy kis piskóta: ismét igen finomat varázsolt a Zila Cukrászda a Bordó Blend Nagy Bordói Kóstolóra, melynek a Corinthia Budapest adott otthont.
Ez a gesztenye tortácska fogta kézen a vörösborokat
Fotó: Graselly Balázs
A Nagy Bordói Kóstolón a nagyérdemű nem csupán az ország legjobb bordói fajtáit kóstolhatta meg, hanem francia borokkal is szélesíthette kóstolójegyzékét. Mélyre merülhettünk a merlot-k, cabernet sauvignonok, cabernet franc-ok illetve különböző házasításaik világában. Ehhez a piros és fekete gyümölcsös, csokoládés, édes fűszeres világhoz komponált tökéletes süteményt a Zila Cukrászda.
 
Ez a gesztenye tortácska fogta kézen a vörösborokat
Fotó: Graselly Balázs

Csokoládés piskóta adta az alapot a habkönnyű gesztenye tortácskának, melynek tetején rumban érlelt meggy bolondított. Semmi túlzás, tökéletes összhang, egy tipikus Zila-extrával: a sütemény közepén ugyancsak meggy volt elrejtve, finom, rumos. Egy nem volt elég belőle…
Winelovers borok az olvasás mellé