Megvannak a 2014-es Etyeki Piknikek időpontjai!

Borászportál
2014. január 08., 10:37


Fesztivál - A tavaly elindított Etyeki Piknik rendezvénysorozat évente négy alkalommal, évszakonként jelentkezik, mindig a szezonális jellegzetességekhez igazodva. A 2014-es rendezvények időpontjai megvannak, itt az ideje beírni őket a naptárba!
Megvannak a 2014-es Etyeki Piknikek időpontjai!
 
  • Téli Etyeki Piknik - 2014. január 18. - a részletes program itt érhető el
  • Tavaszi Etyeki Piknik - 2014. április 12.
  • Nyári Etyeki Piknik - 2014. június 7-8.
  • Őszi Etyeki Piknik - 2014. szeptember 6-7.
 
A Téli Etyeki Piknik szervezői a tél ízeivel várják a látogatókat a Gasztrosétányon. Az újhegyi és szépvölgyi pincékben az ország legjobb vörösborosai is ott lesznek. Disznóvágással töpörtyűsütéssel, forraltborral, mesemondók előadásaival, táncházzal és számos zenei programmal készülnek.

A tavaszi piknik tavaly a sonka és a pezsgő jegyében zajlott. A vendégek az akkorra már palackba került újborokat és a legkülönlegesebb kézműves pezsgőket is megkóstolhatták.

 
A nyári rendezvény a hagyomány szerint már kétnapos, ahol a nyári hangulatnak megfelelően a lecsó és a rozé volt a főszerepben, és bizonyára jelen lesznek idén is.

Az őszi piknik a szüret jegyében telik, megidézve az egykori Kezes-lábos hangulatát, középpontban a musttal és a sajttal, szüreti mulatsággal, kézművesekkel és a legkiválóbb népzenészekkel.
Winelovers borok az olvasás mellé