Nyakas, Dúzsi és Takler borok az első Német Gazdasági Bálon

Borászportál
2014. május 24., 12:13


Az előétel füstölt lazac lesz fehér spárgával, a főfogásként felszolgált marhafilét tavaszi zöldségekkel körítik, a desszertek között pedig számtalan epres ínyencség kap helyet – igazi tavaszi lakomával várják a Német Gazdasági Bál vendégeit. A fogásokhoz Nyakas, Dúzsi és Takler borokat szolgálnak fel.
Nyakas, Dúzsi és Takler borok az első Német Gazdasági Bálon
 
Az első Német Gazdasági Bál 2014. május 31-én, 19:00 órakor, a Vigadó Dísztermében (1051 Budapest, Vigadó tér 2.) kerül megrendezésre. Mottója: „10 éve Magyarország az EU-ban – 10 éve együtt Európáért”.

A bállal a hosszú évtizedek óta fennálló német-magyar barátságot és a sikeres gazdasági kapcsolatokat ünnepelik, egy egyedi, rangos esemény keretében, melynek vendégei nagyrészt az üzleti élet szereplői, elsősorban a Németországgal szoros kapcsolatban álló gazdasági társaságok vezetői, partnerei és kísérőik, családtagjaik lesznek.
 
A programkínálat, a klasszikus báli elemektől a modern tánczenéig terjed, így fellép Banda Ádám hegedűművész, Kállay-Saunders András az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi képviselője, a sztárzenekar New Level Empire, valamint a La Vision akrobatái (fellépők a Cirque du Soleil társulatnál és a „Das Supertalent” című német tehetségkutató műsor döntős résztvevői) lesznek. Az est kiemelt vendégei: a német-magyar zenész és producer Leslie Mandoki, Lara Mandoki színésznő, továbbá Szávay Ágnes.

A bál fővédnöke Balog Zoltán, emberi erőforrások minisztere, a venddégek között jelen lesz Schmitt Pál. Az este moderátora Demcsák Zsuzsa lesz.

Belépőjegyek már 9.000,- forinttól kaphatók, az ülőjegyek 30.000,- forintba kerülnek, ez tartalmazza a négyfogásos menüt és az italokat. 10 fős asztalfoglalásnál saját céges logó megjelenítésére van lehetőség.

Általános információk:
mail@dwc.hu
Jegyek kaphatók a www.deutscherball.com oldalon keresztül

A rendezvényt a Német Gazdasági Klub – Deutscher Wirtschaftsclub (DWC), a Magyarországon élő német gazdasági közösség vezetőinek és a német érdekeltségű nemzetközi nagyvállalatok vezetőinek egyesülete rendezi meg.
Winelovers borok az olvasás mellé