A pezsgőtől finomabb, a rövidektől rosszízűbb a sperma

Borászportál - Velvet
2012. március 20., 07:54


Szex - Velvet teszt - A pezsgőtől azonnal finomabb a sperma, a mandarintól körülbelül huszonnégy óra múlva változik meg az íze - állítja a Velvet.hu olvasója. A felvágottakat - főleg a párizsi - és a halételeket viszont a tesztalany borzasztónak érzett. Urvári Tímea írása
A pezsgőtől finomabb, a rövidektől rosszízűbb a sperma
 
A nyelés kérdése van akiknél valóban nagy mértékben befolyásolja a párkapcsolatot, de olyan is van, aki azt vallja, az Isten a spermát nem a gyomorba teremtette. Egy biztos, a szex akkor jó, ha mindkét félnek élvezetes és kielégítő, ehhez pedig hozzátartoznak a testnedvek, melyek finomabb ízéért sokat tehet az ember.
 

A lenyeléshez a sperma íze is tényező, most egy szubjektív tesztet teszünk közzé erről: az egyik Velvet-olvasó négy héten át tesztelte pasijával, milyen hatással vannak a különböző ételek és italok a spermára. Különösebb motivációjuk nem volt a tesztre, valahol hallottak a mandarin áldásos hatásairól, amiatt próbálták ki. Annyiszor szexeltek, ahányszor csak tudtak, hetente többször is egymásnak estek. A teszt végeredménye az lett, hogy a pezsgő azonnal csodát tesz a sperma ízével, a halételeket pedig érdemes kerülni a randin. Végeredményként még azt is elkönyvelték, hogy a tesztalany, Kata gyomra ugyanúgy fájt a spermától, mindegy, mit evett a pasija.
A pezsgőtől finomabb, a rövidektől rosszízűbb a sperma
A narancsnál jobb a mandarin... mármint ez esetben.
A mandarin és a pezsgő jó, a hal és a párizsi borzasztó
"A legjobb a mandarin. A hatása azonnali, már aznap este érezhető az ízén. A narancs sem rossz, csak néha kicsit keserűvé teszi, arra nem jöttünk rá, hogy miért csak néha" – írta meg a Velvetnek a 31 éves Kata. Hozzátette, a narancsos tic-tac is finomabbá teszi a spermát, kicsit édesebb lesz tőle az íze. "A pezsgő csodákat tesz, ráadásul azonnal, tehát mindenképp ajánlom randi előtt." A sperma kellemetlen mellékízét a tejtermékben gazdag táplálkozás is elveszi.
A húsmentes étkezés nagyon sokat számít, de csak napokkal később érezhető a hatása, írta meg Kata a Velvetnek. "A legrosszabb a felvágott, ha párizsit evett, a közelébe se menjen senki. A sör nem, de a rövidek sokkal rosszabb ízűvé teszik. A haltól a legeslegrosszabb, attól hányingerem lett."
A hagyma, banán és alma nincs különösebb hatással
Tervezték, hogy pár napra a dohányzást abbahagyja a pasiija, de ez nem jött össze, ezen a fronton nincs tapasztalatuk. A hagyma hatását, ízét egyáltalán nem érezte Kata a pasiján. "A banán, alma vagy nincs hatással, vagy csak én nem vettem észre. Érdekes módon a hagyma hatása egyáltalán nem volt érezhető" – írta Kata, aki azt tapasztalta, hogy a fűszeres kaja is érezhető a spermán, de hogy mennyivel teszi jobbá vagy rosszabbá, az ételektől is függ. Ő azt érezte, hogy az indiai kaja javít az ízen.
"Az a tanulság, hogy körülbelül úgy változik, mint az ember természetes szaga, annál jobb a helyzet, minél kevesebb mérget visz be a szervezetébe a férfi" – foglalta össze Kata, aki nem nyelte le mindig az egészet.
Szerző: Urvári Tímea
Forrás: Velvet.hu
Winelovers borok az olvasás mellé