Pezsgő és jazz fesztivált rendeznek Budafokon

Borászportál
2014. július 03., 12:44


Augusztus 5-6-án rendezik meg Budafokon a Sambosi-Törley Jazzfesztivált a Törley Pezsgőpincészetben. A fesztivál fellépői Kozma Orsi Kvartett és az Eastwing Group.
Pezsgő és jazz fesztivált rendeznek Budafokon
 
Az eseményt 17. alaklommal szervezik meg, melynek keretén belül az első napon az Eastwing Group lemezbemutató koncertje lesz. A most megjelent lemezük Betyár Világ néven került ki, amelyen saját kompozíciók, népzenei feldolgozások, sőt Petőfi-vers és ázsiai dallamok is hallhatóak.
A második napon fellép Kozma Orsi Kvartett, akik szintén legújabb (Soulprints) stúdiólemezükről szólaltatnak meg dalokat, de előző két albumukról (Hide and Seek, Embrace) is meghallgathatjuk a legjobbakat. A 2008-ban alakult együttes, már az év decemberében megjelentette első (Hide and seek) albumát, amelyet Fonogram-díjra jelöltek jazz kategóriában. Az együttes folyamatosan jelen van a hazai és külföldi fesztiválokon és klubokban.
A koncertre váltott belépőjegyekkel megtekinthető a Törley-gyűjtemény és látogatóközpont, a koncertkezdés előtt egy órával és a koncertek ideje alatt. A vendégeket Törley pezsgővel várják a rendezők a bejáratnál.
 
Winelovers borok az olvasás mellé