Rosalia, a nyárköszöntő borünnep, május 9 - 11.

Budapest - Ha májusi napsütés, akkor Rosalia! A gesztenyefák árnyékában sétálgatva hamisítatlan fesztiválhangulatban ismerheti meg Magyarország roséinak, pezsgő és habzó borainak ezer arcát. Jöjjön el, és válassza ki idei kedvenc roséját, pezsgőjét!
Május 9-11. között a Gesztenyés kertben széles borkínálat, kiemelt rosé paletta, gyöngyöző és habzó borok, valamint pezsgők várják a borkedvelőket. A több mint 50 borász borai mellett a street food ételek széles kínálata mutatkozik be. A Jazzy színpadon minden este koncert és éjszakába nyúló zene szórakoztatja a borozókat. Fellép az Irie Maffia, a MagyarVista Social Clkub és az  iLLfon gT. Az éjfélig mulatók szórakoztatásáról a Jazzy DJ-je gondoskodik. Vasárnap színes, vidám gyerekprogramokkal várjuk a kicsiket: közös tánc, kézműveskedés, kenyérsütés, arcfestés, és mini KRESZ pálya kínál nekik szórakozást. Ha mélyebben szeretne elmerülni a rosék és pezsgők világában, látogassa meg a Rosé és Pezsgő Mustrát és váltson jegyet a Törley Pezsgő Egyetemre.

Minden nap az első 100, poharat vásárló vendég, aki rosé színű ruhában érkezik, egy szál rózsát vagy cseppőrt kap ajándékba!

Helyszín: Buda, 12. kerület, Gesztenyés kert, Budapesti Kongresszusi Központ

Nyitva tartás:
Május 9. péntek         14-23 óra között
Május 10. szombat        10-23 óra között
Május 11. vasárnap        10-21 óra között

Belépés: ingyenes. Kóstoláshoz 800.- forintért kristály kóstolópohár vásárolható.