Szekszárd - Május 17-én szombaton 18 órától Szekszárdon a Fekete Borpincében Szegedi Gabriella, a pince harmadik (húsvéti témájú) süteményversenyének első helyezettje tart borvacsorát. A különleges alapanyag- és íztársítású ételek mellett a pince egyes kiemelt borait kínálják, továbbá az ételek után borokhoz hangolt bonbon kóstolójára is sor kerül.
Menü:
- Fogadóétel és -ital: „Anyukám pogácsája” - Fehér kadarka 2013
- Előétel: „Mártogatós, amit már Karcsi is megeszik” - Chardonnay barrique 2011
- Leves: „Hallé, ahogy Korzikán ettük” - Rosé cuvée 2013
- Főétel: Citromfüves tejszínben párolt lazac derék, szárított paradicsomos-bazsalikomos gnocchival - Kadarka siller 2012
- Desszert: „Tiramisu pohárban, ahogy én gondolom” - Patikárius cuvée 2006