Rozé vakkóstoló a Borháló Zuglói üzletben, május 30.

Egy formabontó borkóstolóra invitálja Önt a Borháló Zuglói üzlete. A melegre és a közelgő nyárra való tekintettel csak rozé borokat fognak kóstoltatni, és ráadásul vakon! Vakon? Mi az?
Rozé vakkóstoló a Borháló Zuglói üzletben, május 30.
Ezt is megtudhatja a következő kóstolón:

Időpont: 2014. május 30. 18:00

Helyszín: Borháló Zugló

Az üzletvezető nem versenyeztetni szeretné a borait, hiszen mindenkinek megvan a kedvence, hanem Öntől szeretné hallani, hogy melyik miért ízlik. Mindenki elmondhatja a borokról a véleményét, és az sem baj, ha ezt nem profi sommelier nyelven teszi. Sőt! Kifejezetten kérik, hogy a saját szavaival bátran mondja el!

Azért egy kis versenyt beiktatnak majd a szervezők: Aki a legtöbb rozét megfejti (kitalálja, hogy éppen mit kóstolnak), az nyer egy palack folyóbort a választása szerint. Érdemes hát otthon gyakorolni egy kicsit.

A kóstoló ingyenes, maximum 26 főt tudnak fogadni ezért a szervezők kérik, hogy a részvételi szándékát válasz emailben jelezze. Minden regisztrációt a lehető leghamarabb visszaigazol az üzlet.
Jelentkezés: http://www.borhalo.com/zuglo oldalon a hírlevél feliratkozás felületen, majd jelentkezzen emailben vagy az üzletben.
A Borháló Zuglói üzlete várja a jelentkezését és a személyes találkozást!
Elérhetőségek:
Fülöp András, üzletvezető
Mobil: +36 20 3980704
E-mail: zuglo@borhalo.com
Cím: 1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 77. (Mogyoródi út - Nagy Lajos király útja kereszteződés, a Tesco expressz és az angol ruhabolt mellett)

Web: www.borhalo.com/zuglo

Facebook:  https://www.facebook.com/borhalo.zuglo
Rozé vakkóstoló a Borháló Zuglói üzletben, május 30.