Etyeki Szüretnyitó Borangoló - augusztus 30.

Etyek - "Itt van az ősz"... és Etyek ismét borangolni készül. Augusztus 30-án szombaton  szüretnyitóprogrammal várnak szeretettel minden kedves bor és vidékszerető vendéget. Hagyja távol a várost! Tegyen egy lépést és lélegezzen fel Budapest szőlőskertjében!
Etyeki Szüretnyitó Borangoló - augusztus 30.
Látogasson ki Etyekre, mosolyogjon össze borászokkal és barátaival egy jó pohár üde bor vagy épp pezsgő társaságában. A chardonnay-n, sauvignon blancon, vagy akár a szürkebaráton túl többen bontogatják szárnyaikat a pezsgőkésztés területén is. Ugyanakkor a vörösborok kedvelői is kóstolhatnak könnyű pinot noirokat, ami sajátos, szép és új arcát mutatja vidéken és nagyon jól érzi magát az Etyeki dombság lankáin. Gyerekek és sofőrök sem maradnak nedű nélkül, saját kezűleg préselhetnek szőlőt és kóstolhatnak mustot, vagy ízlelgethetnek házi szörpöket.
Szóval, pohár a nyakba akasztva, és irány pincéről pincére. Lehet róni Etyek girbegurba utcáit, egyenesen vagy ferdén, attól függően, hogy kinek-kinek hányadik állomása következik. Az Etyeki Borút felfedezése most ráadásul értékes nyereményekkel is gazdagíthatja a játékos kedvű borangolókat! Természetesen kézműves finomságokból, zenéből sem lesz hiány.
A táj igéző, a levegő kristálytiszta. Zajmérgezés, tömegek és sorban állás kizárva. Az Etyeki Borangoló célja, hogy lassítsanak, majd megálljanak. A lépték emberi, a belépés díjtalan.
A pincékre szabott programokról a www.etyekiborangolo.hu  oldalon tájékozódhatnak.
Itt vagyunk a szomszédban, ugorjanak át egy koccintásra!
Etyeki Szüretnyitó Borangoló - augusztus 30.