Takler Borvacsora a Budai Gesztenyés Étteremben, szeptember 25.

Budakeszi - A Budai GEsztenyés Étterem és Kávézó szeptemberben útjára indít egy teljesen új, prémium eseménysorozatot, amely a Borvacsora Superior nevet kapta. Az első alkalommal a Takler Pincészet boraihoz készülnek az ételek.
A Borvacsora Superior egy limitált férőhelyes, exclusive borvacsora, egy asztalnál a borásszal, kiváló csúcs borokkal. Egy beszélgetős, közvetlen hangulatú este, ahol a vendégek megismerhetik az embert a borok mögött.
A borokat természetesen a konyhafőnök kiváló fogásai kísérik.
A Takler család az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel. A pincészetet jelenleg hárman – Takler Ferenc és két fia – irányítják. Kínálatukban a világfajták borai, vagyis a merlot, cabernet franc és sauvignon mellett kiemelt hangsúlyt kapnak a táj jellegű vörösborok, a máig különlegességnek számító kadarka, az egyre kedveltebb kékfrankos, valamint az előbb említett fajták házasításával készített szekszárdi bikavér, de mindezek mellett üde rosé-t, valamint déli stílusú fehérborokat is készítenek.
A vacsora ára 15 900 Ft/fő
Borvacsora időpontja: 2014. szeptember 25, este 7 óra