Kathona Krisztián kóstoló a Borháló Nyíregyházi üzletében - szeptember 19.

Nyíregyháza - A Borháló Nyíregyháza megnyitása óta már 4 borászat mutatta be a nemes nedűit az üzletben. Áprilisban a Cézár pincészet a Kis-Balaton mellől, májusban Radics Barna Tokaj hegyaljáról, júniusban Tóth Ferenc Egri Borvára és Augusztusban Takler András Szekszárdról, aki először járt Nyíregyházán.
Szeptember a szüret időszaka. A borászatokban ilyenkor rengeteg a munka a tenni való. De nem más látogat el Nyíregyházára, mint a Borháló Kft. ügyvezetője és egyben résztulajdonosa, Kathona Krisztián. Igaz nem egy borászatból jött, hanem mindegyikből amit nálunk megtalálni.
A három tulajdonos közül Krisztián az, aki a borok kiválasztását végzi. Fáradtságot nem ismerve járja az országot pincéről pincére, pohárról pohárra és keresi azokat a borokat,  amelyeket megfelelő minőségben és persze elfogadható áron felkerülhetnek a Borháló üzletek polcaira. Persze Krisztián minden bort kedvel, amit a Borháló forgalmaz, hiszen mindegyikhez személyes kapcsolat köti. Mégis a sok kedvenc közül a legjobban szeretett borokat fogja kínálni.
A terítékre kerülő borok:

  • Nagy és Nagy Irsai Olivér
  • Levendula Faramuci
  • Polgár Olaszrizling
  • Frittmann rosé
  • Tóth Ferenc Siller
  • Szőke Legendárium
  • Polgár Veritas Serum
Ezen kívül még egy pár  meglepetéssel is szeretnének szolgálni a szervezők a vendégeiknek! A borkóstolóra a részvételi díj 1000 Ft/ Fő melyből 500 Ft levásárolható.
Természetesen a falatkák sem maradhatnak el, melyek segíti az ízek kibontakozását.
Amennyiben szeretne részt venni a kóstolón kérjük jelezze az üzlet felé minél előbb, a résztvevők számának megjelölésével. Ne késlekedjen, mert csak 40 embert tud fogadni az üzlet.
Jelentkezés: az oldalon a hírlevél feliratkozás felületen, majd jelentkezzen emailben vagy az üzletben.
Elérhetőségek:
Girhiny Gyula, üzletvezető
Mobil: + 0620-222-5454
E-mail: nyiregyhaza@borhalo.com
Cím: 4400 Nyíregyháza, Kossuth ut 46. (A GOMAX irodatechnika mellett a város felé.)
Web
Facebook