A mádi Gusteau Kulináris Élményműhelyben borvacsorával ünneplik meg az idei szüretet. Lesz friss must, bemutatkozik a 2013-as évjáratú MÁD Furmint és végig lehet kóstolni a Szent Tamás Pincészet 2012-es dűlőszelektált évjáratát!
A borokhoz Horváth Gábor chef alkot őszi fogásokat.
Menüsor:
Menüsor:
- Szent Tamás Teleki Sárgamuskotály 2013 - Pankomorzsás agyvelő thai curry mártásban
- MÁD Furmint 2013 - Kardhal és körte carpaccio
- Szent Tamás Nyulászó Hárslevelű 2012 - Tyúk tésztakosárban
- Szent Tamás Percze Hárslevelű 2012 - Bőrén sült nyurgaponty padlizsános tésztával és cikóriával
- Szent Tamás Szent Tamás Furmint 2012 - Báránysült karamellizált zöldségekkel
- MÁD Késői Szüret 2012 - Mandulakrémes tartlette barackokkal
Fotó: Székely István
Időpont: 2014. Október 18. 19:00
Helyszín: Gusteau Kulniáris Élményműhely
Cím: 3909 Mád, Batthyány u. 51.
Jelentkezni lehetséges:
E-mail: info@gusteaumuhely.com
Telefon: +36 30 374 06 92
Helyszín: Gusteau Kulniáris Élményműhely
Cím: 3909 Mád, Batthyány u. 51.
Jelentkezni lehetséges:
E-mail: info@gusteaumuhely.com
Telefon: +36 30 374 06 92