Cézár borok kóstolója a Borháló Rákosmente üzletében, október 22.

Szeretettel meghívják a szervezők Önt egy zártkörű Cezar bor- és pezsgőkóstolónkra, október 22.-én, szerdán, 18:30 órai kezdettel a Borháló Rákosmente üzletébe!
Most kivételes alkalom adódik az Ön számára, mivel Nink Károly a borászat termékképviselője személyesen kalauzol el a Cezar pincészet borainak, és ínyencségeinek világába. A kóstolón kínált borok és finomságok listája legyen meglepetés! Annyit elárulnak a tulajdonosok, hogy még nem tartottak olyan kóstolót ahol kevesebb mint 10 bort mutattak volna be!
A Cezar Pincészet Nagyradai székhelyű, a festői szépségű Kis-Balaton mellett található. Az ottani kiváló mikroklíma, illetve talajminőség gondoskodik arról, hogy a pincészet borai világszínvonalúak legyenek... Nem szólva arról a csöppnyi pikantériáról, hogy vezető borászuk egy chilei születésű fiatalember Luis Fuentes.
Mediterrán klímájú táj, chilei borász, mindez Magyarországon. Tud-e még egy ilyet mutatni?
A belépő 1000 Ft, amely teljes egészében levásárolható. A belépődíj tartalmazza a borkóstoláshoz felszolgált borkorcsolyákat is.
Tudatában vagyunk a „sok ember kis helyen is elfér” közmondásnak, azonban arra kérünk, hogy az üzlet véges befogadóképessége miatt (max. 40 fő) részvételi szándékát minél előbb jelezze a rakosmente@borhalo.com e-mail címen illetve a 06-30-882-6341-es telefonszámon.
Elérhetőségek:
Viki, Kati és Balázs, üzletvezetők
Mobil: 06-30-882-6341
E-mail: rakosmente@borhalo.com
Cím: 1173 Budapest, Pesti út 41/c  (A Kis utcai üzletsorral szemben, a Szerszám szaküzlet mellett.)
Web: www.borhalo.com/rakosmente
Facebook:  www.facebook.com/borhalorakosmente