Garamvári pezsgővacsora az Airport Hotel Budapest****superior-ban, november 7.

Vecsés - Vegyen részt egy „pezsgő” estén az Airport Hotel Budapest****superior-ban, ahol a Garamvári Szőlőbirtok családfője, Garamvári Vencel mutatja be a pezsgőit, egy különleges vacsora során.
Garamvári pezsgővacsora az Airport Hotel Budapest****superior-ban, november 7.
Időpont: 2014. november 7-én 19 órától.
A Vincent márkanevű tradicionális pezsgőiket 1996 óta Budafokon gyártják. 2006-ban elnyerték az Év Pincészete és az Év Bortermelője elismerést.
A vacsora menüje:
  • Zöldcitromos lazac mignon, nyerspezsgős mázban, marinírozott zöldségekkel - Vincent Fantázia Brut
  • Pezsgős sütőtök krémleves almás jércehaséval - Vincent Optimum Brut
  • Posírozott harcsafilé pezsgős-tárkonyos káposztával és kakukkfüves túróval töltött burgonyával - Vincent Don Giovanni
  • Gyömbéres őzgerinc rozépezsgős vargányával és körtével, bodzamártással - Vincent Evolution Rosé
  • Birs Charlotte, Tokaji pezsgős sörbettel és citromfű mártással - Vincent Tokaji Furmint Demi Sec
A pezsgővacsora ára: 6.900 Ft/fő.
Érdeklődni a 06-1-688-2000-es telefonszámon, vagy személyesen a Vecsés, Lőrinci u. 130/a címen lehet.