Borjour Halloween, október 31.

Budapest - Borjour Halloween lesz az őszi törzshelyen, a Mannában! 10 borász és 3 "gasztrós" is várja a vendégeket!
Ami még különlegessé teszi ezt a borjourt, hogy a kiállítók beöltözve állnak a standoknál... és remélik, hogy a vendégek közül is sokan jelmezben érkeznek! (Már nagyon várják a pillanatot, amikor egy Walking Deadből kilépő zombi, oldalán egy vámpírcsajjal, kér egy bikavért Yoda mestertől…) A beöltözés persze nem kötelező, de aki így érkezik, ajándékot kap és a belépője is kedvezményes lesz. Ráadásul ezen a borjouron nemcsak – szokás szerint – a kedvenc bort választjuk meg, hanem – a borászok titkos szavazata alapján – a legjobb jelmezt is!
Kiállítók, akik már biztosan ott lesznek: Badacsonyból három fiatal sztár: Bencze Családi Birtok, Gilvesy Pincészet, Léránt Pince; Egerből a Havas&Timár, Balaton-felvidékről a Pántlika Pincészet; a vörös oldalon a szekszárdi Vesztergombi Pince és a villányi Vinatus, a Zsirai Pincészet pedig egyszerre két borvidéket is képvisel: Tokajt és Somlót. A sor még bővül, a helyek telnek – részletek folyamatosan a borjour.hu-n!
Borjour Halloween
Helyszín: Manna Étterem, I., Palota út 17.
Időpont: október 31., 18:30 – 23:00
Belépő: 7000 Ft (jelmez nélkül), 5000 Ft (jelmezben), mely tartalmazza a korlátlan kóstolót a bemutatott borokból, borkorcsolyákat és Naturaqua ásványvizet
Jelentkezés: info@borjour.hu, az első 200 jelentkezést fogadják el (a regisztráció kötelező, fizetés a helyszínen)