Janus kóstoló a Borháló Liget üzletében, október 30.

Kíváncsiak vagytok, hogy mi a közös kapcsolódási pont a Carbonfools, az Ivan & The Parazol és a villányi borok között? A válasz: egy olyan fiatalember, akit döntően mind a két tábor (vagyis a magyar könnyűzene, illetve a villányi borvidék is) saját gyermekének tekint, ugyanakkor – a nem is olyan szűk baráti kört leszámítva – szinte egyik tábor sem tud a másik létezéséről.
Ebből a rendhagyó bevezetésből is láthatjátok, hogy ezen az estén nem csak a villányi borokról fogunk beszélgetni, hiszen az említett két zenekar (külföldi) managerétől nyugodtan megkérdezhetitek, hogy mit jelent a DHC Villány prémium minőségű bor kifejezés, mint ahogy azt a kérdést is feltehetitek a Janus Borházat frontemberének, hogy milyen koncerteket szervez a két zenekarnak mostanában.
És hogy mindez hogy lehetséges? Úgy hogy a fenti zenekarok managere és a Janus borház frontembere egy és ugyanazon személy: Pécsi-Szabó Dénes!
A kóstolósor:
  • Babérliget – Villányi fehér 2013 (Sárgamuskotály)
  • Babérliget – Grófi Szérű (Cabernet Sauvignon-Shiraz)
  • Babérliget – Zefír 2010 (Cabernet franc)
  • Babérliget – Szinkópa 2009 (Cabernet Sauvignon – Merlot)
  • Janus - Pont 2008 (Pinlot noir)
  • Janus – Villányi Bordó 2008 (Cabernet Sauvignon-Cabernet Franc-Merlot)
  • Janus – Villányi Mézvirág 2012 (Sárgamuskotály – édes)
 
Belépő: 2000 Ft, melyből 500 Ft levásárolható.
A belépő tartalmazza a 7 bor kóstolását / visszakóstolását és a tombolát.
A borkorcsolyákról a szokásos módon gondoskodunk!
Tudatában vagyunk a „sok ember kis helyen is elfér” közmondásnak azonban minden kedves jelentkezőt arra kérünk, hogy az üzlet véges befogadóképességének (max. 40 fő) köszönhetően részvételi szándékotokat minél előbb jelezzétek az érkezők létszámának megjelölésével e-mailben!
Jelentkezés: http://www.borhalo.com/liget oldalon a hírlevél feliratkozás felületen, majd jelentkezzen emailben vagy az üzletben.

Elérhetőségek:
Csizmadia Miklós, üzletvezető
Telefon: +36 30 219-39-39
E-mail: liget@borhalo.com
Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 15. (A Thököly úti CBA és a Garay téri piac között a Schola Europa Akadémiával szemben)
Web: www.borhalo.com/liget