Budapest - A Jackfall Bormanufaktúra kóstolója a Jardinette-ben. Márton napi heteik méltó zárásaként két gasztronómiai kiválóság találkozik náluk: a libából készült fogások és a kiváló villányi borok.A kisjakabfalviJackfall Bormanufaktúra legfőbb célkitűzése az igazán magas minőségű borok készítése, melyen 2001-es alapítása óta töretlen lelkesedéssel és sikerrel dolgozik.
A jelenleg 15 hektáros birtokon készült szebbnél szebb tételek közül válogattak össze egy figyelemre méltó borsort. Egy tökéletes novemberi este létrejöttének érdekében a borokat éttermük Márton napi libás menüjének legjavából összeállított ízelítő fogások kísérik.A borokat a Jackfall Bormanufaktúra borásza, Kőszeli András mutatja be.
Borsor:
- Tótágas ’12
- Chardonnay Barrique ’11
- Portugieser ’11
- Cabernet Franc ’12
- Cabernet Sauvignon ’11
- Syrah ’11
- Grand ’06
A kísérő fogások:
- Kakukkfüves libamell sült almával, sütőtök rizottóval
- Grillezett libamáj lecsós burgonyatortával
- Libacomb rilette sólet mousse-szal
- Lúdláb mignon
Időpont: 2014. november 20. csütörtök, 19 óra
A kóstoló ára: 5990 Ft
Jelentkezés a borbolt@jardinette.hue-mail címen vagy 061 248-1652-es telefonszámon.