Bujdosó kóstoló a Borháló Vác üzletében, november 21.

Ezúton szeretnék a szervezők meghívni önt egy közös, ősz esti felfrissülésre, ahol az üde, reduktív technológiával készült fehér boroké lesz a főszerep.
November 21-én, pénteken 17 órai kezdettel Bujdosó Orsi tart borkóstolót a Borháló Vác üzletében.
A Bujdosó család a Balaton déli partján, a változatos Somogyi-dombság legszebb dűlőin Viszipusztától a holládi Barihegyig a legmodernebb technológiát alkalmazva összesen nyolcvankét hektár szőlőt művelnek. Szüleik több évtizedes tapasztalatainak köszönhetően és az általuk használt borászati technológia eredményeként minőségi szőlőt termelnek. A minőség a Bujdosó család védjegye, ezért a szőlő gondozásától a borok palackozásáig minden folyamatot ők végeznek.
A birtok:
A szőlőterület kétharmada fehér szőlő. Legjelentősebb fajták a Tramini, a Királyleányka, a Szürkebarát és az Olaszrizling, de jelentős területen termesztenek Chardonnay, Irsai Olivér és Sauvignon Blanc fajtákat is. Legfontosabb kékszőlőik a Merlot, a Cabernet Sauvignon, a Cabernet Franc és a Pinot Noir. Prémium boraikat a Balaton klasszikus, elegáns vitorlásairól, többek közt a Sirocco, a Nemere és a Tramontana nevű hajókról nevezték el.
A borok:
  • Rosecco
  • Csomó
  • Horgony
  • Iránytű
  • Katamarán
  • Tramontana
A borkóstolón a részvétel ingyenes, de az üzlet korlátozott befogadó képessége miatt regisztrációhoz kötött. Amennyiben szeretne részt venni a kóstolón a szervezők kérik, hogy jelezze feléjük minél előbb, a résztvevők számának megjelölésével a  e-mailen, vagy személyesen az üzletben.
Jelentkezés: www.borhalo.com/vac oldalon a hírlevél feliratkozás felületen, majd jelentkezzen emailben vagy az üzletben.
Elérhetőségek:
Nagy Viktor, üzletvezető
Mobil: +36 20 967 3410
E-mail: vac@borhalo.com
Cím: 2600 Vác, Dr. Csányi L. krt. 27.
Web: www.borhalo.com/vac
Facebook: www.facebook.com/borhalovac