Lisicza borkóstoló a Borháló Szeged üzletében, november 20.

A nyitás utáni első borkóstoló különleges alkalom lesz, ahol egy rendkívüli pécsi borásszal találkozhat és csodálatos boraival ismerkedhet meg!
A szervezők ezúton szeretnék meghívni Önt a Borháló Szeged üzletében tartandó zártkörű Lisicza borkóstolóra, amelyet Lisicza Sándor személyesen tart.
Lisicza borkóstoló a Borháló Szeged üzletében, november 20.
Még nem ismeri? Vagy már az egyik kedvence, de szeretne többet tudni róla? Itt egy kihagyhatatlan lehetőség!
Időpont: 2014. november 20. csütörtök 18:00 óra
Az üzlet befogadóképessége korlátozott (30-35 fő), ezért a részvétel regisztrációhoz kötött, (e-mailen a szeged@borhalo.com címen, telefonon vagy személyesen az üzletben) és jelképes 500 Ft-, ami természetesen azonnal levásárolható üzletünkben!
A borvidék: Pécsi borvidék, amelyet a mediterrán klíma és a változatos talaj tesz alkalmassá a magas minőségű fehér és kék szőlők termesztésére.
A termőtalaj összetételét tekintve vulkanikus kőzeten lévő löszös talajokból és barna erdőtalajból tevődik össze. Ami lehetőséget ad arra, hogy széles fajtaválasztékkal dolgozhassanak a helyi borászok.
Jelenleg 14,5 hektáron gazdálkodnak, változatos fajta választékkal, Sauvignon Blanc, Cirfandli (a pécsi borvidék zászlós bora),
ÚJ 2014-es Cserszegi fűszeres, és ÚJ 2014-es Rosé, továbbá még néhány borkülönlegesség a Lisicza Borháztól.
Legyen ez titok egyelőre.
Jelentkezés: www.borhalo.com/szeged oldalon a hírlevél feliratkozás felületen, majd jelentkezzen emailben vagy az üzletben.
Elérhetőségek:
Major Márta, üzletvezető
Telefon: +36   208 1299
E-mail: szeged@borhalo.com
Cím: 6722 Szeged, Gutenberg utca 10.
Web: www.borhalo.com/szeged
Facebook: www.facebook.com/borhalo.szeged