Szeleshát borvacsora a Budai Gesztenyés Étteremben, november 27.

Egy limitált férőhelyes, exkluzív borvacsora, egy asztalnál a borásszal, kiváló csúcs borokkal. Egy beszélgetős, közvetlen hangulatú este, ahol megismerhetik az embert a borok mögött. Egy este, ami egyedi és megismételhetetlen. A borokat ezúttal is a Budai Gesztenyés konyhafőnökének kiváló fogásai kísérik.
Menü:
  • Roze 2013 - Krémes malacpástétom meggyel és roppanós tésztával rétegezve
  • Szekszárdi Merlot 2011 - Konfitált kacsacomb rilette szilvakrémmel és sült céklával
  • Szekszárdi Cabernet Franc 2011 - Malacropogós árpagyönggyel és vargányával
  • Oroszlán 2007 - Fürj pácolt sült gesztenyével, kelkáposztával és csicsóka krémmel
  • Tábornok 2009 - Tésztában sült szarvasgerinc, húspogácsával, libamájjal és burgonyaropogóssal
  • Nomád 2009 - Tonkababos arabica desszert sós karamellel
A borvacsora időpontja: 2014. november 27. 19 óra.
Asztalfoglalás a rendezvény jellege miatt szükséges!
A foglalást a +36 23 450 534-es telefonszámon, a sales@budaigesztenyes.hu emailcímet, vagy személyesen az étteremben Budakeszin a Szanatórium u. 2-ben teheted meg !
A vacsora ára 15 900 Ft/fő, mely tartalmazza a hatfogásos vacsora árát a korlátlan borfogyasztással és ásványvízfogyasztással. Azoknak, akik november 14-ig befizetnek 5 000 Ft előleget, ajándékba adjuk a Budai Gesztenyés receptfüzetét, mely 10+1 receptet tartalmaz a legkedveltebb ételeink közül, valamint egy 2 000 Ft-os vouchert, mely éttermünkben 2015. január 31-ig felhasználható.