Font kóstoló a Borháló Szolnok üzletében, december 19.

Szolnok - A Szolnok Borháló Borkereskedés kóstolót tart a Font Pincészet boraiból december 19-én.
Ezen a borkóstolón mindenki személyesen győződhet meg arról, hogy az alföldi borokat nem hogy leírni nem szabad, hanem mára kiemelkedő minőségével bármelyik borvidékünkkel felveszi a versenyt. Lehetnek ízlés – és stílusbeli – különbségek, egy kövidinkának, Irsai Olivérnek, cserszegi fűszeresnek netalántán egy ezerjónak mégis csak az Alföld, azon belül is a Kunsági-borvidék az otthona.
A kóstoló  időpontja: december 19.-én (pénteken), 18:00 órakor.
A kóstolósor:
  • Kövidinka2013                                                                                                                                          Irsai Olivér 2013
  • Tied cuvée 2013
  • Cserszegi fűszeres 2013
  • Ezerjó válogatás 2009
  • Kékfrankos Rozé 2013
  • Meglepetés
A borászatról:
A Font Pincészet egy igazi kézműves borászat, a családban már több dinasztián keresztül foglalkoznak szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. Jelenleg 28 hektáron gazdálkodnak, boraik nagy része reduktív technológiával készül, így őrizve meg a borok friss gyümölcsösségét, savait és fajta jellegét. Kékfrankos rozéjuk és a Cserszegi fűszeresük, egyaránt kimagasló eredményeket ért el a minden évben megrendezésre kerülő bordói Challenge du Vin borversenyen.
A kóstolón történő részvételért jelképes 1000 Ft-ot kérünk, amiből 500 Ft levásárolható az üzletben. A belépő tartalmaz egy tombolaszelvényt is és természetesen nem fognak hiányozni a finom borkorcsolyák sem!
Az üzlet befogadóképessége korlátozott (max. 45 fő), ezért kérik, hogy részvételi szándékát jelezze mihamarabb legkésőbb december 17-ig (e-mailen a szolnok@borhalo.com címen, telefonon vagy személyesen az üzletben)!
Jelentkezés: oldalon a hírlevél feliratkozás felületen, majd jelentkezzen emailben vagy az üzletben.
Elérhetőségek:
Finta Sándor, üzletvezető
Telefon: +36 20/5500-947
E-mail: szolnok@borhalo.com
Cím: 5000 Szolnok, Kossuth Lajos út 18. ( Szapáry út - Kossuth tér sarkán a Szapáry Ékszerházzal szemben, az Otp Bank mellett)
Web
Facebook