Alap ízek, alap étel- és bor párosítások

01. 18.
CímBorkollégium
1067 Budapest,
Podmaniczky u. 31.
Esemény típusaBortanfolyam
Ár24900 Ft
Telefon+36706221060
Weboldal címeweboldal
E-mail címemail cím

TérképMegjelenítés térképen
Vacsoravendégeket vársz, de problémát okoz a borválasztás? Különleges ünnepi menüvel készülsz, de nem tudod, hogy fehér, száraz, édesbor, vagy pezsgő passzol a fogáshoz? Étteremben sem tudsz dönteni a felszolgáló segítsége nélkül?
 
 Ha a borokat már ismered, de a megfelelő étel párosítása még gondot okoz, akkor a vadonatúj kurzuson nemcsak alapoktól kezdjük az építkezést, hanem még a helyes szervírozási mód elsajátítására is megtanítunk.
 
 
Amiről szó lesz:
Mit értünk az étel és a bor harmóniáján?
Milyen alapízek vannak?
Milyen elkészítési módot alkalmazzunk?
Hogyan fűszerezzünk, milyen mártást és köretet használjunk?
Milyen borstílust válasszunk a különböző ízekhez?
Hogyan szervírozzunk helyesen?
Milyen poharat válasszunk a borhoz?
Hány fokra hűtsük az italt?
Hogyan dekantáljunk?
 
Kóstolt tételek száma: 10-12
Előadó: Mészáros Gabriella