Nyitott Pince Napok

05. 30. - 05. 31.
CímTóth Ferenc Pincészet
3300 Eger,
Kistályai 40.
Esemény típusaBorkóstoló
Ár1000 Ft
Telefon+36 20 444-0173
Weboldal címeweboldal
E-mail címemail cím
E-mail címfacebook esemény
TérképMegjelenítés térképen
A Pünkösdi hosszú hétvégén kinyitjuk a Kistályai úti, Tóth Ferenc pincét minden borkedvelő és érdeklődő számára!
 
Szombaton és vasárnap 11.00 és 18.00 óra között várlak Titeket pincebemutatásra, beszélgetésre és borkóstolásra.
 
A vendégeink számára 3 bort mutatok meg: egy Leánykát, egy Egri Csillagot és egy Egri Bikavért, melyeknek a legújabb évjáratát kóstoljuk együtt.
 
A borok mellett, senki nem marad éhesen, mert finom kézműves sajtokkal, sonkákkal, kolbászokkal és pékáruval várunk Benneteket.
 
 
 
Érdekességek:
 
– Reményeink szerint, erre a hétvégére elkészül V. pinceágunk, ezzel együtt új kóstolótermünk, amit örömmel bemutatunk az érdeklődők számára.

– A Kistályai úti Tóth Ferenc pince mellett, most először a Szépasszonyvölgyi pincénkben is megtartjuk a Nyitott Pince napokat. Azok a kedves vendégek, akik mindkét pincénket meglátogatják a Pünkösdi hosszú hétvégén, kapnak tőlünk egy személyre szóló kupont, melyet webshopunkban levásárolhatnak. A vásárlási kupon a kiállítástól számítva 1 hónapig érvényes, bármely Tóth Ferenc borra és 15% kedvezményre jogosít.

– Már bicikli út vezet ki a Kistályai úti pincékhez, így aki azzal érkezik, annak szőlőmust fröccsel kedveskedünk (kerékpárral tovább hajthatnak a Szépasszonyvölgybe is).
 
 
 
Időpont: 2020. május 30-31., szombat és vasárnap, 11.00-18.00 óra között

 
 
Helyszín: Kistályai út 40. és/vagy Szépasszonyvölgy 46-os pince

 
Belépőjegy: 1.000 Ft – tartalmazza a 3 bemutatott bort és a pincetúrát – amely a két nap folyamán borboltunkban levásárolható!
 
 
 
Kérjük, a részvételt legyetek kedvesek előre jelezni az alábbi űrlapon keresztül, online jegyvásárlással vagy a következő elérhetőségeken:

Telefon: +36 20 444-0173

E-mail: katatoth@tothferencpinceszet.hu
 
 
   
 
 
Szeretettel várlak Benneteket:

Tóth Katalin