VeszprémFest

07. 11. - 07. 14.
CímVeszprém
8200 Veszprém
Esemény típusaKulturális
Weboldal címeweboldal
E-mail címfacebook esemény
TérképMegjelenítés térképen
Különleges programmal ünnepli 15. évét a fesztivál. Négy estén át, két helyszínen válogathatunk a legkülönbözőbb stílusok világhírű képviselőinek koncertjeiből. 
Július 11-14 között rendezik az idén 15. évét ünneplő nyári, szabadtéri zenei rendezvény-sorozatot, a VeszprémFestet. A legnagyobb nyári veszprémi kulturális esemény ezúttal talán még az eddigieknél is színesebb zenei kínálattal várja vendégeit.

Fellép többek között Ziggy Marley, Amy Macdonald, Aloe Blacc, José Cura, Miklósa Erika, Ramón Vargas, Rost Andrea, Joss Stone és Lajkó Félix. Miklósa Erika és Rost Andrea ez alkalommal énekel először együtt Magyarországon.

A nagyszínpadi koncertek szabadtéri helyszíne, az Érseki Palota 2017-ben kezdődő rekonstrukciója miatt, a tavaly debütált História Kert, ahol impozáns környezetben, a Séd patak partján, a várhegy alján várja 2-3000 fős nézőközönségét a fesztivál. A nagyszínpad esőhelyszíne a Veszprém Aréna.

A VeszprémFest-tel egy időben (július 6-15 között) zajlik a 7. évébe lépő Rozé, Rizling és Jazz Napok. Az Óváros téren, a tavalyi évhez hasonlóan kibővített területen a balatoni régió borászai mellett megjelennek a kézműves gasztronómia képviselői, és számos koncert is helyet kap.
 
Bővebb információ, jegyárak itt.