Megkóstolnád ezeket a pácolt, jeges szőlőszemeket?

Borászportál
2015. május 10., 06:30


Az ember időnként őrült receptekre bukkan. Őszíntén szólva, soha nem jutna eszünkbe borban pácolni szőlőszemeket, amelyeket aztán később lefagyasztunk, hogy aztán még később, mondjuk egy kerti partin fogyasszuk el őket. Nézd!
Megkóstolnád ezeket a pácolt, jeges szőlőszemeket?
A dolog vitathatatlanul jól néz ki:
 
Megkóstolnád ezeket a pácolt, jeges szőlőszemeket?
 
Az elkészítése sem túl bonyolult:
 
  1. Egy kancsóba önts fehérbort
  2. Adj hozzá egy kevés cukrot
  3. Keverd el jól, és add hozzá a szőlőt
  4. Tedd a hűtőbe az egészet, körülbelül egy napra
  5. Ez után a szőlőt szépen cukorban tudod meghempergetni, hogy ráragadjon (mondjuk ezt mi egészen biztosan kihagynánk...)
  6. Végül mehet vissza mélyhűtőbe, 3-4 óra alatt megfagy
(Via)
Bizarr, vagy mindenképp megkóstolandó? Mit gondolsz? Szavazz!
 
polls & surveys
Winelovers borok az olvasás mellé