Látogatói rekord a Tavaszi Etyeki Pikniken

Borászportál
2017. április 10., 07:21


Az Etyeki Piknik szervezői azt szerették volna elérni, hogy ne csupán a naptárban jöjjön el a kikelet, hanem „Legyen tavasz a szívekben is!” 
Látogatói rekord a Tavaszi Etyeki Pikniken
Ennek megfelelően nemes italokkal, ízes gasztronómiával és fergeteges muzsikával várták a vendégeket az etyeki Gasztrosétányon. A tavaszt Csík Jánossal és barátaival, a Bahorka Társulattal, a Poros Duóval és az Újbudai Babszem Táncegyüttessel köszöntötték a Gasztrosétányon, de részt lehetett venni például
olyan rendhagyó borkóstolón is, amelyet a szőlősorok között tartottak.
Kinyitottak a helyi pincék és kézművesek, hogy vendégborászaik társaságában mutassák meg és kóstoltassák remekeiket: bort, sajtot, sonkát, párlatot, süteményt, csokoládét és még számos rendkívüli finomságot. 

A szervezőknek az időjárásra sem lehetett komoly panaszuk és ennek megfelelően a nagyszerű program vonzotta is szép számmal az érdeklődőket. Az etyeki Gasztrosétány nagyon nészerű helyszín lett, különösen az Etyeki Piknik 2013-as indulása óta, de a helyiek nem csak rendezvényes időszakban várják és fogadják a vendégeket. Pikniket egyébként idén még két alkalommal rendeznek a következő időpontokban:
 
Nyári Etyeki Piknik:       - 2017. június 10-11.
Őszi Etyeki Piknik:      - 2017. szeptember 2-3.