Érdekel a borok világa és terveid között szerepel, hogy a későbbiekben ezen a területen dolgozz? Jelenlegi főállásod/tanulmányaid mellett azonban még nem tudsz másik állást vállalni, de szabadidődben szívesen tennél szert gyakorlatra?
Ha szeretnél borokról tanulni és exkluzív eseményeken részt venni a segítségedért cserébe, akkor a Borkollégium és a Winelovers gyakornoki programját neked találtuk ki!
A Borkollégium immár 20 éve a hazai borszakértő képzés meghatározó szereplője, ahol az előadóink tudása, és a kóstolt borok száma mellett azok minősége is egyedülállónak tekinthető.
A Winelovers prémium boros rendezvényeket szervez, ahol lehetőséget nyújt a bor szerelmeseinek a borokkal való ismerkedésre minőségi környezetben. Programjaink között szerepelnek az ötcsillagos szállodai környezetben, alkalmanként 600-1000 vendéget vonzó Nagykóstolók, illetve havonta megrendezett tematikus Kiskóstolók, ahol a hazai borvidékek meghatározó borászatai mutatkoznak be.
Ahhoz, hogy szolgáltatásaink során a legmagasabb minőséget biztosítsuk, nemcsak a mi szakértelmünkre, hanem gyakornokaink lelkes segítségére is szükségünk van.

Téged keresünk, ha:

szívesen elsajátítanád a borkóstolás rejtelmeit
megismernéd és végigkóstolnád a legjobb hazai és nemzetközi borkínálatot
érdekelnek a Winelovers rendezvények és szívesen segítenél a lebonyolításukban
szeretnél bekerülni egy kiemelkedő csapatba és megismerni közös érdeklődési körrel rendelkező borszerető embereket
szívesen publikálnál Magyarország vezető online bormagazinjánál.
Mit várunk Tőled?

borok iránti érdeklődés, alapvető ismeretek
megbízhatóság, pontosság
lelkesedés, munkakedv
igényesség
nyitottság, kíváncsiság
rugalmasság
Mit kínálunk cserébe?

Minden egyes alkalom után krediteket kapsz, amelyeket beválthatsz tanfolyamainkra, kóstolóinkra.

Díjmentesen látogathatod a Borkollégium tanfolyamait és mesterkurzusait, ezáltal több százezer forint értékű képzéseken vehetsz részt, valamint több százezer forint értékű bort kóstolhatsz meg, köztük olyan tételeket, amelyek kereskedelmi forgalomban már nem kaphatóak, vagy Magyarországon nem tudod beszerezni őket. Díjmentesen részt vehetsz az általad kiválasztott kóstolón, így páratlan környezetben lehetőséged nyílik a legjobb magyar és nemzetközi tételek ismerésére

Ha kedvet kaptál és szeretnél gyakorlatra szert tenni Magyarország vezető boros cégénél, akkor kattints a jelentkezés gombra és küldd el nekünk pályázatodat!
Jelentkezés a gyakornoki programra

Mire számíthatsz a jelentkezés elküldése után?

- az általad kiválasztott területek alapján küldünk neked egy tájékoztató levelet
- ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot
[Maximális fájlméret: 10MB]