Adatvédelem

 

A Borászportál.hu portál oldalait a Trinety Media Korlátozott Felelősségű Társaság (1021 Budapest, Széphalom u.18., a továbbiakban Trinety Media Kft.) üzemelteti.

 

Adatvédelem

 

Borászportál.hu tartalma ingyenesen olvasható. A nyereményjátékainkban való részvétel, a hírlevél feliratkozás és a program feltöltés azonban regisztrációhoz kötött. Ennek keretében bizonyos adatainak (pl. név, e-mail, telefonszám) megadása kötelező, ugyanis a hírlevelek kiküldése és a nyertesek értesítése név és email cím alapján történik, míg a programok során esetlegesen felmerülő problémák mihamarabbi elhárítása érdekében telefonos elérhetőségen vesszük fel a kapcsolatot a programot beküldő partnerrel.

 

A Trinety Media Kft. mint adatkezelő, az önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilvántartani. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük más számára hozzáférhetővé.

A Trinety Media Kft. az adatvédelmi jog hatályos előírásai szerint törekszik arra, hogy szolgáltatása a technikai szempontok szerint is biztonságosnak minősüljön. Ugyanez az internetes oldalainkat elérhetővé tevő szolgáltatóra is vonatkozik, aki a tudomására jutott információkat üzleti titokként köteles kezelni.

 

A Trinety Media Kft. bármikor rendelkezésére áll, hogy az Ön, általunk kezelt személyes adataival kapcsolatosan Önnek tájékoztatást adjon. Amennyiben Ön úgy érzi, hogy a Trinety Media Kft. személyes adatainak kezelésével kapcsolatosan nem elvárásainak megfelelően jár el, kérjük, haladéktalanul jelezze ezt nekünk, hogy az esetet kivizsgálhassuk, s gyakorlatunkat az Ön igényeihez igazíthassuk. Önnek ahhoz is joga van, hogy jogsérelem bekövetkezte vagy annak közvetlen fennállásának veszélye esetén panaszával az adatvédelmi biztoshoz forduljon. E körben Önt a közérdekű bejelentővel azonos jogi védelem illeti meg.

 

Amennyiben kiderül, hogy Ön valamely harmadik személy jogait vagy a jogszabályokat sértő módon más személyes adatait adta meg, vagy a Borászportál.hu portál használata során kárt okozott, a Trinety Media Kft. az ebből eredő kárát jogosult lesz Ön felé érvényesíteni, és Ön köteles valamennyi ebből eredő követeléssel szemben a Trinety Media Kft.-t megóvni és azokat viselni. Ilyen esetben minden tőlünk telhető segítséget megadunk az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

 

Felelősség kizárása

 

Borászportál.hu oldalainak tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, az ott hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért a Borászportál.hu  portál üzemeltetője, a Trinety Media Kft. nem felel.
A Borászportál.hu  portál harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Amennyiben a Trinety Media Kft. tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a portálról. Ezen felül a Trinety Media Kft. az általa használt linkek, illetve az általuk lehívható weboldalak, valamint a portálon megjelenő hirdetések tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.
A hirdetések közzétételekor teljes mértékben figyelembe vesszük a gazdasági reklámtevékenységről szóló 1997. évi LVIII. törvény rendelkezéseit, valamint az önszabályozó reklámpiacon kialakult gyakorlatot.


A Borászportál.hu tartalma

 

Borászportál.hu portálon található tartalom a Trinety Media Kft. szellemi tulajdonát képezi és előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.
A szöveges tartalom másodközlése kivonatos formában a forrás megjelölésével, a Trinety Media Kft. előzetes írásbeli jóváhagyása mellett, a Borászportál.hu nyitóoldalára (www.boraszportal.hu) mutató link elhelyezésével lehetséges.

 

Az ezzel kapcsolatos igényeket az info@boraszportal.hu e-mail címre várjuk.

 

 

A Trinety Media adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-73798/2014

 

Trinety Media Kft.
Cím: 1021 Budapest, Széphalom u. 18.
Postacím: 1530 Budapest, Pf. 47
Cg. szám: 01-09-985552
Adószám: 23938566-2-41
Web: www.trinety.hu
E-mail: info@trinety.hu

 

 

Tárhely szolgáltató:

 

Websas.hu Kft.
Cím: 1149 Budapest, Egressy út. 27-29. B/3
Email cím: info@websas.hu