Szakmai adatok
Borász: |
Domokos Attila |
Birtokméret (ha): |
5 ha |
Szőlőfajták: |
furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, pinot noir |
Átlagos éves palackmennyiség: |
20 000-25 000 palack |
Hol kapható? |
Megnézem a borokat |
Turizmus és vendéglátás
Borkóstoló |
nyitva tartási időben |
Vendéglátás, étkezési lehetőség |
melegkonyha |
Dobogó pincészet bemutatása
A pincészetet 1995-ben alapította a Zwack család. Jelenleg a Pincészet Zwack Izabellán kívül a borász, Domokos Attila tulajdonában áll. Szőlőik öt hektárt tesznek ki Tokaj-Hegyalján, Mád leghíresebb első osztályú területein, a Bestek, a Szent Tamás és az Úrágya dűlőkben. A pincészet biodinamikus módszerrel műveli a szőlőt és készíti a borokat 2003 óta. A Dobogó Pincészet fennállása óta évről-évre számos díjat, szerez borversenyeken.