Szakmai adatok
Borász: |
Gere Attila |
Birtokméret (ha): |
70 ha |
Szőlőfajták: |
olaszrizling, portugieser, kékfrankos, fekete járdovány, syrah, tempranillo, merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc |
Hol kapható? |
Megnézem a borokat |
Turizmus és vendéglátás
Borkóstoló |
nyitva tartási időben |
Vendéglátás, étkezési lehetőség |
melegkonyha |
Rendezvényhelyszín |
igen |
Gere Attila Pincészete bemutatása
A Gere Birtok története hét generációra nyúlik vissza. Az átélt tapasztalatok, az így felhalmozott tudás tette lehetővé, hogy a pincészet hű maradjon eredeti értékeihez: egészséges, érett szőlőből készítsen magas minőségű borokat. A pincészet szőlőit a természet értékeinek megőrzése érdekében 2010 óta organikusan műveli, ebből az alapanyagból készülnek a magyar borkultúra meghatározó borai, a Kopar, a Solus és az Attila. Az élményt a borospalackokon túlra is kiterjesztik a Crocus villányi borhotellel és a Mandula fine dining étteremmel, szőlőmag termékeikkel és ezekre épülő Andrea Gere Skin Care prémium kozmetikumaikkal.