2 nő 2 csoda: Luka Enikő – Csetvei Krisztina borduett Két izgalmas, öntudatos, merész nő borait kóstolhattuk a február 23-án megrendezésre kerülő Borduetten az Araz Étteremben.
A vadkanszelídítő SyrahJanuár utolsó napja, hideg, ónos eső és hóesés. Kicsit nehézkes a közlekedés, de mégis van valami romantikus hangulata a Dohány utcának, ahol az Araz étteremben megtartott borvacsora felé tartok.
Tokaji bor és levendula: ez a nyár illataTokaj-Hegyalja találkozott a levendulával az Araz Étterem 50. jubileumi borvacsoráján, ahol ismét izgalmas fogások kerültek terítékre. Barka Áron séftől már megszokhattuk, hogy semmi sem bíz a véletlenre, és mindig van egy kis csavar az ételkreációiban- most sem volt okunk panaszra.
Nyúlbonbon és pattogatott kukorica: őrültségek vettek le a lábamrólCsutorás Ferenc és Ludányi Balázs, vagyis az egri Almagyar Érseki és a mátrai Centurio Szőlőbirtok volt az Araz Étterem vendége a legutóbbi BorDuett vacsorán. Most először kóstoltam Kovács Ákos étteremvezető és Barka Áron chef de cuisine munkáit, de apró meglepetéseiket sokáig emlegetni fogom.
Etyek és Szekszárd duettje is szépen működikIdén először január végén került sor az Araz Étterem általunk nagyon kedvelt BorDuett vacsorájára, ahol rendre két borászt hívnak meg, és az ő boraikhoz készít fogásokat Barka Áron - Chef de Cuisine, és csapata.
A cékla óriási barátja a kadarkának!Az Araz Étterem október BorDuett vacsoráján ezúttal két kisebb pincészet boraihoz készített ételeket Barka Áron Chef de Cuisine és csapata. Azt, hogy a syrah és a liba haverok, sejtettük, de, hogy a kadarka és a fahéjas cékla ekkora cimborák, már nem gondoltuk volna...