Pécs környékenek gasztronómiai sokszínűségén lelkendezik egy német lap
Az ínyenceknek ajánl csodálatos úti célokat Baranya-megyében Christa Lanz újságíró, a Reinpfalz című német napilap mellékletében.
GASZTROTÚRA - Itt a február, boros és gasztrós berkekben pedig ilyenkor a furmint kerül reflektorfénybe. Akár a Mádi Udvarházban található Gusteau Kulináris Élményműhelyben, ahol amellett, hogy volt alkalmunk megkóstolni az étterem Furmint Február-menüjét, a séffel, Horváth Gáborral is váltottunk pár szót koncepcióról, alapanyag-felhasználásról, pályatársakról.
Gasztrotúra - A Piknik eredetileg a korábbi nagy boros rendezvényeket, az Etyeki Borfesztivált és az Etyeki Kezes-Lábost hivatott felváltani, méghozzá a léptékből visszavéve, a hangulatot családiasabbra szabva, olyan közönséget megcélozva, akik a minőségi borok és gasztronómia elkötelezetjei. A kezdeti egy-két ezer fős látogatói szám azonban hamar, mondhatni egy év után annyira megsokszorozódott, hogy szerzőnk esetenként már a panaszkönyvért kiáltott. Beszámoló a Téli Piknikről.