A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás
Vannak az életben nagyszerű mozzanatok, amelyek képesek megváltoztatni mindent, ami azelőtt volt, vagy csak lenni látszott. Ilyenkor döntő pillanatokat élünk át, s egyszerre kiviláglik előttünk minden: amit hittünk, rosszul hittük, amit tudtunk, rosszul tudtuk, amit ettünk, rosszul ettük. Akarom mondani: rosszul tettük… hogy elhallgattuk a létnek ama axiómáját, hogy a borral való főzést valahol az Irsainál kell elkezdeni.

A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
A világ két legismertebb borvidéke: Bordeaux és Champagne
Három borvidék szüreti pillanatképei - Az aszály volt idén a legnagyobb kihívás
Hajóra fel, borimádók! Július 24-én újra vízre száll a Winelovers borhajó
Koccintsunk rá! – Legyen a Magyar Pezsgő Napja június 1.!
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló