A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Karácsonyi toplista – ünnepi ital- és élményajánló borkedvelőknek és párlatrajongóknak
Hogyan lesz egy jó borból még jobb élmény? Úgy, ha értjük is, mi van a poharunkban!
“Minél többet tanulsz róla, annál jobban szereted”
Kortárs művészetek, tradicionális pezsgők és újjáéledő helyi gasztronómia Tállyán (X)
Hol is van valójában a borkészítés északi határa?
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló