Egyél szemetet, avagy terítéken a nagy magyar igénytelenség Burgonyapüré pehely, fűszerkeverékek, zacskós leves, update kaják. Minden szart el lehet adni, csak kell hozzá egy nagy név, egy igazi gasztroguru, mondjuk a Gundel konyhafőnöke, Merczi Gábor, az "Oskar-díjas" (sic!) Benke Laci bácsi, az ország "legsármosabb sztárséfje", Kovács Lázár, vagy éppen a magyar gasztronómiai "megreformálója", Schobert Norbi. Szóval egy sor bohóc. Vinkó József írása (Heti Válasz).
TőkeinjekcióSzocialista politikai hátszéllel felépült, esztétikailag megkérdőjelezhető és a Heti Válasz tudomása szerint jogszerűtlenül engedélyezett nagyberuházás a Badacsony oldalán - avagy hogyan csúszott félre a Laposa Borászat fejlesztése, és miért védtelen a legszebb magyar szőlőhegy.
A legjobb szőlőterületeket felemésztette a szabadjára engedett turizmusBorászati szempontból a Balaton partvidéke Magyarország legszínesebb tája. Délen a somogyi dombok löszös lankái a meleg ízű, telt vörös-, és a ropogós savú, illatos fehérborok születésénél bábáskodnak.
Vivat Bacchus: Boriginal - Vedd fel a poharad!Ez az a lemez, amit szigorúan csak egy üveg szép bor kíséretében szabad és érdemes meghallgatni. Jó társaságban. (És valószínű, hogy egy üveg nem is elég)
Közép-európai borközpontot terveznek BudafokonVissza kívánja állítani a városrésznek a régióban egykor betöltött szerepét a XXII. kerület, Budafok-Tétény önkormányzata. Uniós forrásokra támaszkodva szeretnének közép-európai borközpontot kívánnak létrehozni. Budafok célja, hogy ismét a magyar borászat szellemi központjává váljék.