Hogyan kóstoljunk pezsgőt?Első és közel sem hiábavaló kérdés annak eldöntése, miből kóstoljunk. Egy szép, üde pezsgő kóstolásakor külön értékelendő a perlage, azaz gyöngyözés. Minél apróbbak és sűrűbbek a pohár aljáról felfelé induló gyöngysorok, annál elegánsabb, értékesebb az italunk.
Thummerer Vilmos, Kaló Imre, és OrsolyáékEnnél több nem fér egy hétvégébe. A rossz benyomások legtöbbször egy elsietett látogatás eredményei. Tehát: tessék megszállni Szomolyán, egy vendégházban. Több mint előnyös a költségek oldaláról, és még több amit vendégszeretetben kaphatsz.
Villány 2008 tavasz - ...előjegyzésre fel!A népszerűségnek néha lehetnek hátulütői is. Például Villány esetében, ahol mintha a gazdák kissé ráültek volna eredményeikre, miközben a világ szalad tovább. Hiába, a kihívás nagy. Eger az utóbbi egy-két évben jócskán megszorongatta Villányt, ideje volt hát, hogy a gazdák itt is észbe kapjanak.
ChampagneHa Champagne, akkor pezsgő - tudja ezt mindenki, bárhol találkozzon is e pompás nedűvel. Talán egyetlen más szőlőből készült itala nincs a világnak, amely évszázadok óta töretlenül vezet egy képletes népszerűségi - és tegyük hozzá: ár-listát, ez pedig a Champagne.