Új gyöngyözőborát is bemutatja Günzer Tamás az Etyeki Pikniken

Borászportál
2013. június 06., 10:56


Etyeki Piknik - Az Etyeki Pikniken Günzer Tamás leányával, Ginával, Árpás László Sonkamester pincéjében kóstoltatja borait. A fesztivál alkalmából a borászat egy új különlegességgel rukkolt elő, GiSecco néven, amit Tamás lánya Gina álmodott meg. A gyöngyöző bor az ő neve kezdőbetűit viseli.
Új gyöngyözőborát is bemutatja Günzer Tamás az Etyeki Pikniken
 
A Nyári Pikniken 10.00 órától lecsófőzés a program, sztárséfekkel és borkóstolóval, az ország legjobb vendégborászaival. Lesz piknik piac és borász–politikus focimeccs is, valamint fellép a Bohemian Betyars, Rakonczai Imre és még sokan mások.

A fesztiválon bemutatott új Günzer secco egy reduktív tétel, muscat ottonelből és olaszrizlingből készült. Igen élénk savgerincű gyümölcsbomba, amelynek fogyasztását a készítők nyári estéken deresre behűtve ajánlják.
Új gyöngyözőborát is bemutatja Günzer Tamás az Etyeki Pikniken
 
A GiSecco mellett természetesen egyéb Günzer borokat is kóstolhatnak a látogatók Árpás László Sonkamester pincéjében. Találkozhatnak a Mont Blanc Cuvée-vel, a 3 hónapot új francia barrique hordóban érlelődöt Chardonnay-val, a friss Roséval, Cablerral, Portugieserrel, a Cabernet, Merlot, Kékfrankos, Pinot Noir összeállítású Stílus Cuveével, a 2011-es Pinot Válogatással, a szintén 2011-es Syrah-val és a Pincészet büszkeségével, a Mátyás Cuvée-vel, ami a Pannon Bormustra csúcsbora és a Takarékszövetkezeti Borverseny aranyérmes bora.  

Etyeki Piknik
Günzer Pincészet
Winelovers borok az olvasás mellé