A Pápai Agrárexpón hirdetik ki a Veszprém Megyei Palackos Borok Versenyének győzteseit

Borászportál
2014. március 11., 12:31


Szakmai program - Május 23-25. között rendezik meg a XVIII. Pápai Agrárexpot a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara támogatásával. A kiállítás nyitónapja ezúttal is a borászat napja lesz, ekkor adják át a Veszprém Megyei Palackos Borok Versenyének nagydíjait.
A Pápai Agrárexpón hirdetik ki a Veszprém Megyei Palackos Borok Versenyének győzteseit
 
A XVIII. Pápai Agrárexpo az előző évek hagyományaira és tapasztalataira alapozva a kiállítók –  mezőgazdasági termelők, forgalmazók, gépkereskedők – széles körének nyújt bemutatkozási lehetőséget. A szakma mellett a laikus látogatók érdeklődésére is számítanak a szervezők, ezért az előző évekhez hasonlóan az idén is nagy hangsúlyt fektetnek a vásári jelleg megőrzésére, a hazai élelmiszeripart és gasztronómiát népszerűsítő kóstolókra, valamint kulturális műsorok, családi- és gyermekprogramok is lesznek.
A kiállítás nyitónapja ezúttal is a borászat napja lesz, ekkor adják át a Veszprém Megyei Palackos Borok Versenyének nagydíjait.
Az Agrárexpo második napja a horgászoké, a tavalyihoz hasonlóan halászléfőző verseny és kóstolás várja az érdeklődőket. A rendezvény harmadik napján a hagyományokhoz hűen a vadászati és közönségprogramok kapják a főszerepet a Veszprém Megyei Vadászkamara szervezésében.
A kiállítást a hazai élelmiszeripar jeles termékeit - köztük a Pápai Hús 1913 Kft. grillételeit - és a hagyományos ízeket felvonultató Gasztrofalu teszi teljessé.
A XVIII. Pápai Agrárexpo helyszíne ezúttal is a Városi Sportcsarnok és környéke lesz.
 
Winelovers borok az olvasás mellé