SSV Forst Brixen – Olaszország, Vamassa Valencia – Spanyolország, JD Arette – szintén Spanyolország, TSV St. Otmar St. Galen – Svájc, Grasshoppers-Club Zürich – szintén Svájc, A. C. Paok Thessaloniki – Görögország, Győri ETO FKC – Magyarország, Tatabánya Carbonex KC – szintén Magyarország, Gusteau Kulináris Élményműhely – Mád. Melyik a kakukktojás? (A cikk a hirdetés után folytatódik!)
Igazából egyik sem. Professzionális, saját kategóriájukban meghatározó csapatok, ha úgy tetszik állomások, melyek Székely István egykori válogatott kézilabdás életpályáját rajzolják meg.
- Aktív sportolóként csakis a legmagasabb szint érdekelt. Sosem terveztem, hogy versenyzői pályafutásomat alacsonyabb osztályban vezetem le. Civil életemben ezért olyan kihívást kerestem, ahol csúcsminőséggel foglalkozhatok. Így talált rám egy nagyszerű és érdekes lehetőség, a csúcsgasztronómia és a minőségi borászat világa. Jelenlegi munkám során Tokaj-Hegyalja egyetlen gourmet éttermének marketing feladatait látom el. A Gusteau Kulináris Élményműhelyben hónapról hónapra megtalálhatóak a legjobb alapanyagokból összeállított ételkreációk, csak úgy mint a Szent Tamás borászat kiváló termékei. Éttermünk fiatal kora ellenére rohamléptekkel bővül mind a vendégkör, mind pedig a szakma szintjén. Büszke vagyok rá, hogy „új csapatomban” (
www.gusteaumuhely.com) ha nem is a jobb szélen, de megtaláltam számításaimat. - beszélt új munkájáról Székely.
Mádi módi: Füstölt pisztráng heringkaviáros tejföllel, sültburgonya habbal
Mint ismeretes, a Tokaj-Hegyalja Történelmi Borvidék első gourmet étterme 2010-ben nyitotta meg kapuit. Harmath Csaba Eurotoques csillagos gasztronómiai szaktanácsadó iránymutatásai és Horváth Gábor séf ételkreációi a szintén mádi székhelyű Szent Tamás Pincészet borait igyekeznek reflektorfénybe helyezni a Gusteauban – ahogy arról
korábban már beszámoltunk.